20 abril, 2006

Intel.ligència antàrtica


...Es nostres visitants estàn aprenent a obrir ses portes amb una tècnica especial que s'están currant amb ses classes de guerrilla del Mossad israelià. Aquest l'hem emplumat intentant entrar a s'àrea de cultura de s'Ajuntament per presentar una instància.
S'agència Snowman Press té noves informacions que corroboren aquesta noticia i hem aconseguit contactar amb s'agència de notícies a nivell mundial que està fent un seguiment exhastiu de aquesta invasió planificada:
http://doompenguins.blogspot.com/

3 comentarios:

Anónimo dijo...

L´agència ARENAGELADA assegura que en Brondo ja no pot més... Encara esta a sa naveta encallat, i encara li donen...
Tb asseguren que s´està aproximant el gran fragment de gel que funcionarà com a dic. L´unic es que aquet dic s´haura fos en tres mesos. Xo es igual, la questio es tirar euros, sigui com sigui.

Una altra noticia de importància es que l´estatua del be que hi ha a la plaça d´es be, ja no es un be, es un
pingüí amb bandera. esperarem la fotografia de confirmació, arribara no? Je,je, un gran repte, Daniels.

Slhh dijo...

es bIog des pinguinos és de friki fort. Sa febre pinguino no atura i Ia pots trobar per tot eI món.

Anónimo dijo...

Val la pena comentar que obrir portes i tirar instàncies no és l'únic que han après a fer. Ara també es dediquen a publicar articles a n'es diari. I surten foto i tot.
Sa pròxima carta anirà a favor des dic de gel i han organitzat una plataforma pro-dic-gel, per poder aparcar ses orques. A lo millor si que faran es caragol des port per sant Pingu!!