10 abril, 2006

el Roser ocupat!


09:10am.......confirmat. es batalló Reyjkiavik acaba d'ocupar s'esglesia del Roser...
en principi només era 1 però en pocs minuts ja eren 3.no hi ha hagut resistència per part de s'agutzil municipal...començam a veure pintades per tot Ciutadella....no sabem ses seves exigències encara.
seguirem informant. agència Velomar Press.

7 comentarios:

Slhh dijo...

"Viva los pinguinos y viva la revolución" No hi ha qui aturi es pinguinos, prest dominaran el món i instauraran es pinguinisme.

Anónimo dijo...

visca es pinguinisme!!!

Anónimo dijo...

Hi ha rumors de que aquest cap de setmana invadiran sa discomania i s'ajuntament ja ha comprat 500 parells de patins pes fillets, per si "acas".

Anónimo dijo...

Penguin cafe orchestra al festival de jazz de Menorca!!!!!!!?????????

Anónimo dijo...

ooooooooooooooo

Anónimo dijo...

Som en Silve i aquesta setmana no hi ha Discomania!! El tema és que han anunciat "fuertes lluvias" pel cap de setmana i l'ajuntament ha comprat moltes barques per si ve un diluvio i les ha posades enmig des Born, com que en Noé ja s'ha jubilat, han enviat a demanar un equip d'especialistes en diluvios però s'han equivocati els han duit especialitzats amb heladas, que són els pinguis!!Idò ara a sa gelateria van de cul, perquè clar hi ha alimentar-los! s'ha fet una crida que tothom dugui "cubitos" a sa nova piscina de sa platja gran, per mantenirlos vius fins que arribin els camions de Cafrisa!

Anónimo dijo...

Avui me n´he trobat un a n´es lavabo de l´imperi¿¿¿¡¡¡¡ L´em cagada!!! Be, ell de ve cagava, dua es cul brut.
M´han arribat noticies de que a n´en Brondo encara l´enculen per sa Naveta des Tudons. Te es furat d´es cul com sa bandera de japo!!! N´hi ha tans que fan cola que han possat un xiringu i tot. Creume que quan hi ha possibilitat de fer un duru, ho aprofiten.